A NAV ellenőrzés során feltárt tipikus hibák - konzultációs előadás
Cikk, Hír

A NAV ellenőrzés során feltárt tipikus hibák - konzultációs előadás

2023-03-14
A Saldo Zrt. A NAV ellenőrzés során feltárt tipikus hibák, megállapítások címmel 2023. március 30-án online formában előadással egybekötött konzultációt tart.

Téma: A NAV ellenőrzés során feltárt tipikus hibák, megállapítások
Időpont: 2023. március 30., 10:00 órától
Előadó: Dr. Bóta Csaba – NAV Ellenőrzési osztály, osztályvezető

Tematika:

  • Adóhatósági ellenőrzéssel kapcsolatos aktuális jogszabályváltozások, kiemelten az eljárási szabályok változása bemutatása
  • NAV ellenőrzési gyakorlatának bemutatása, az ellenőrzési gyakorlat változása
  • NAV ellenőrzési terve, adóellenőrzés és jogkövetési vizsgálatok, az egyes vizsgálattípusok sajátosságai, támogató eljárás, „desk audit” jellegű vizsgálatok
  • NAV kockázatelemző tevékenysége
  • Adóellenőrzésének konkrét tapasztalataira, megállapítások ismertetése

Jelentkezés

  • A konzultáció a Saldo átalánydíjas szerződéssel rendelkező Ügyfelei részére legfeljebb 2 főig ingyenes. A konzultáció előzetes regisztrációhoz kötött, melyet 2023. március 28-án 16:00 óráig szíveskedjenek megtenni.
  • Saldo tagsággal nem rendelkezők 9.500 Ft-os díjon tudnak jelentkezni.

SALDO-tag vagyok, jelentkezem!

Nem vagyok SALDO-tag, jelentkezem!

Egy e-mail címmel egyidejűleg egy személy tud csatlakozni a konzultáció során használt rendszerhez. Azon jelentkezők számára, akik előzetesen regisztrálnak, a jelentkezés során megadott e-mail címre küldjük az online csatlakozáshoz szükséges belépési adatokat, legkésőbb a konzultációt megelőző napon. Kérjük, hogy a résztvevők postafiókjukat (spam is) ellenőrizzék! 

A konzultáción résztvevők számára lehetőséget biztosítunk, hogy kérdéseiket előzetesen megküldjék az előadó számára. A kérdéseket a jelentkezéssel egyidőben vagy az online előadás alatt várjuk.

NAV szakértők
NAV szakértők

Ne maradjon le a változásokról!
Íratkozzon fel hírlevelünkre!