Online ankét
Cikk, Hír

Online ankét

2020-11-24
Tájékoztatás az adótörvények 2021. évi változásai ankétról!

Ismét közeledik az év vége, ami a Saldo Zrt. tagsága körében hagyományosan a frissen elfogadott adóváltozások gyakorlati vonatkozásait bemutató országos ankétokról szól. A 2020-as esztendő azonban sok tekintetben rendhagyóan alakult az egész világot letaglózó koronavírus-járvány miatt. Természetesen a Saldo Zrt. sem tudja magát függetleníteni e súlyos körülménytől, hiszen hazánkban jelenleg is hatályban van a kihirdetett kijárási korlátozás és az általános rendezvényszervezési tilalom. Ugyanakkor az Országgyűlés elfogadta az adótörvény 2021. évre vonatkozó változtatásait, így a Saldo Zrt. – a körülményekre tekintettel rendhagyó módon, ám a korábbiakkal megegyező magas szakmai színvonalon – digitális ankét formájában teljesíti szerződésben vállalt kötelezettségét.

E-learning, vagyis digitális ankétunk témái és főelőadói az idei évben:

  • Személyi jövedelemadó, a KATA, és az őstermelők adózására vonatkozó 2021. évi változások,
    • előadó: Dr. Asztalos Zsuzsanna osztályvezető / NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály
  • Társadalombiztosítási járulék, a szociális hozzájárulási adó, és az őstermelők járulékfizetési kötelezettségére vonatkozó 2021. évi változások
    • előadó: Széll Zoltánné szakmai főtanácsadó / NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály
  • Társasági adó és a kisvállalati adó 2021. évi változásai
    • előadó: Borók Tímea osztályvezető / PM Jövedelemadók és Járulékok Főosztály
  • Általános forgalmi adó 2021. évi változásai
    • előadó: Vira Sándor igazgató-helyettes / Saldo Zrt. Tanácsadó Üzletág

A digitális ankétok keretében elhangzó szakértői előadásokat előzetesen rögzítettük, melyeket 2020. december 8-tól elérhetővé teszünk online a www.adozasitanacsadas.hu/videoeloadasok - a Saldo tagság részére fenntartott zártkörű - weboldalunkon. Az előadások bármikor, több alkalommal is visszanézhetőek. Előadásaink egyik legfőbb értékét megőrizve ezúttal is lehetővé tesszük egyéni kérdések, problémák felvetését, melyeket a tanacsadas@saldo.hu email címre várunk. A beérkező kérdéseket tagjaink felé folyamatosan megválaszoljuk, majd azokat összegyűjtve, csoportosítva, szakértőink írásos válaszaival együtt a tagságunk körében közkinccsé tesszük.

Amennyiben Önnek az idei évre vonatkozóan még hiányzó adózási kreditpontokra is szüksége van, azt megszerezheti a 2021. évi adótörvények változásai című e-learning előadások megtekintésével.

https://saldokurzus.hu/oktatas/online_eloadas/online-anket/1332

Bízunk benne, hogy a nehézségek ellenére, a szabályokat betartva ebben a formában is hozzá tudunk járulni a SALDO tagság szakmai sikereihez.

 

Üdvözlettel,

Saldo Tanácsadó Üzletág

Ne maradjon le a változásokról!
Íratkozzon fel hírlevelünkre!