Heti Hír-Adó
Nézze meg böngészőben
2017. 34. hét

AKTUÁLIS ADÓZÁSI HÍREK

Cégkapu: ne késlekedjen, augusztus 30-ig regisztráljon!

Noha a Cégkapu használata a gazdálkodó szervezetek számára csak 2018. január 1-jétől kötelező, az elektronikus kapcsolattartásra szolgáló elérhetőséget (hivatalos elérhetőség) a gazdálkodó szervezet ügyfél 2017. augusztus 30-ig köteles bejelenteni.
Bővebben

Milyen munkajogi védelem illeti meg a munkavállalót várandóssága alatt és gyermeke születése esetén?


Az Mt. értelmében a munkavállaló várandóssága kezdetétől gyermeke három éves koráig munkajogi védelmet élvez. Ha a munkavállaló megszakítja a fizetés nélküli szabadságát és a gyermek három éves kora előtt visszamegy dolgozni, a felmondási védelme részben megszűnik.

Bővebben

JOGSZABÁLYVÁLTOZÁSOK 33. HÉT

A Magyar Közlöny és a Hivatalos Értesítő 2017. augusztus 14 - 20. között megjelent lapszámaiban a szakmát érintő jogszabály és egyéb közlemény nem került kihirdetésre.

SALDO ESEMÉNYEK

Konzultációs nap költségvetési Saldo tagoknak
2017. augusztus 24-én kerül megrendezésre augusztus havi konzultációs napunk a Saldo Zrt. költségvetési tagjai részére.
E havi téma: a számviteli politika és annak keretében elkészítendő egyes szabályzatok.
Bővebben
Őszi ankét-sorozat a számvitel és a számlakorrekció áfa szabályai témakörben
Őszi előadás-sorozatunk 2017. szeptember 5-21. között Budapesten és 6 vidéki helyszínen kerül megrendezésre. Az előadásokon a Saldo Zrt. szakértői tájékoztatják Önöket a követelésekkel, kötelezettségekkel, valamint a készletekkel kapcsolatos számviteli elszámolásokról, továbbá a számlakorrekció áfa szabályairól.
Bővebben
A héten megjelenő kiadványok

2017. 34. hetében kapják kézhez kiadványra jogosult vállalkozási és költségvetési ügyfeleink (Saldo tagjaink) az Adó- és Vámértesítő 2017/9. számát.

PÁLYÁZATFIGYELŐ

Kábítószer-prevenciós programok támogatása (KAB-ME-17-KMR)

Támogatás mértéke:

90 %

Támogatás összege:

min. 2 M Ft;
max. 10 M Ft.

ADÓZÁSI ESEMÉNYEK

AUGUSZTUS 23-29.

E rovatban a következő hét nap adózással összefüggő határidői kerülnek összefoglalásra. Az egyes időpontokhoz kapcsolódó teendők listáját a dátum melletti linkre kattintva tekinthetik meg honlapunkon.

AUG.
25.
Bevallási, adatszolgáltatási kötelezettségek és pénzügyi rendezés
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mert hírlevelünk küldéséhez előzetesen hozzájárult, vagy cége Saldo tagsági szerződéssel rendelkezik Az üzenet küldője a SALDO Zrt. (székhely: 1135 Budapest, Mór utca 2-4.). Amennyiben Ön úgy dönt, hogy bármilyen okból kifolyólag nem kíván a továbbiakban ilyen üzeneteket kapni, kérjük kattintson ide, vagy küldjön egy e-mailt "Leiratkozás" tárggyal a marketing@saldo.hu címre. Leiratkozási szándékát postai levélben az alábbi címen jelezheti: SALDO Zrt., 1394 Bp. 62. Pf. 397.
A Heti Hír-Adó korábbi kiadásait megtekintheti az archívumban.
Küldje tovább ismerősének!