Heti Hír-Adó
Nézze meg böngészőben
2018. 29. hét

AKTUÁLIS ADÓZÁSI HÍREK

A héten fogadja el az Országgyűlés az adótörvény javaslatcsomagot
A héten kerül elfogadásra a 2019. évi adótörvények változását tartalmazó törvénycsomag
Bővebben
Turizmusfejlesztési hozzájárulás buktatói
Továbbszámlázott éttermi szolgáltatás után is kell turizmusfejlesztési hozzájárulást fizetni
Bővebben

JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS 28. HÉT

JÚL.
11.
A pénzügyminiszter közleménye
a harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatásának nem összevont kérelmezési eljárás alapján történő engedélyezéséről, az engedélyezési kötelezettség alóli mentességről, a fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjának az összevont kérelmezési eljárásban való szakhatósági közreműködéséről, valamint a Magyarországon engedélymentesen foglalkoztatható harmadik országbeli állampolgárok magyarországi foglalkoztatásának bejelentéséről, és a munkabér megtérítéséről szóló 445/2013. (XI. 28.) Korm. rendelet 15. § (1) bekezdés 26. pontja szerinti foglalkozások meghatározásáról

Kihirdetésre került: Hivatalos Értesítő 2018. évi 36. szám

A közleményben kihirdetésre került a 2018-as évre vonatkozóan azon foglalkozások köre (FEOR), melyekben a munkáltatók a határ menti harmadik országbeli állampolgárokat száznyolcvan napos időtartamon belül, kilencven napig engedély nélkül foglalkoztathatják.

ADÓZÁSI ESEMÉNYEK

JÚLIUS 18 - JÚLIUS 24.

E rovatban a következő hét nap adózással összefüggő határidői kerülnek összefoglalásra. Az egyes időpontokhoz kapcsolódó teendők listáját a dátum melletti linkre kattintva tekinthetik meg honlapunkon.

JÚL.
20.
Bevallási, adatszolgáltatási kötelezettségek és pénzügyi rendezés
adozasitanacsadas.hu     06-1-237-9820     tana@saldo.hu
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mert hírlevelünk küldéséhez előzetesen hozzájárult, vagy cége Saldo tagsági szerződéssel rendelkezik Az üzenet küldője a SALDO Zrt. (székhely: 1135 Budapest, Mór utca 2-4.). Amennyiben Ön úgy dönt, hogy bármilyen okból kifolyólag nem kíván a továbbiakban ilyen üzeneteket kapni, kérjük kattintson ide, vagy küldjön egy e-mailt "Leiratkozás" tárggyal a marketing@saldo.hu címre. Leiratkozási szándékát postai levélben az alábbi címen jelezheti: SALDO Zrt., 1394 Bp. 62. Pf. 397.
Adatait itt tudja frissíteni.
A Heti Hír-Adó korábbi kiadásait megtekintheti az archívumban.
Küldje tovább ismerősének!