KKVHáz a Pénzügyminisztériumban
Cikk, Hír

KKVHáz a Pénzügyminisztériumban

2023-05-22
A SALDO Zrt. május 8-án részt vett a KKVHÁZ pénzügyminisztériumi rendezvényén, melynek a kisvállalatok versenyképességének javítása volt a fő témája.

A KKVHÁZ a hazai kisvállalatok közössége, ahol a felmerülő témákat kávéházi hangulatot idéző asztaltársaságokban vitatják meg. A rendezvények témáját a szervezők mindig úgy választják meg, hogy egy kisvállalati felső- vagy középvezető arról, a napi tapasztalatai alapján szívesen és könnyen beszéljen. A rendezvények helyszíne a Pénzügyminisztérium.

A legutóbbi rendezvényen a kisvállalatok innovációs erősségei, gyengeségei, lehetőségei és veszélyei kerültek terítékre. A kiemelt felvezető előadásokat Dr. Fábián Gergely iparpolitikáért és innovációért felelős államtitkár és Tamásné Czinege Csilla a NAV adószakmai elnökhelyettese tartották.

A következő esemény 2023. június 12-én a Kisvállalkozások Országos Adószakmai konferenciája lesz. Az esemény a Nemzeti Adó- és Vámhivatal támogatásával és többek között a Saldo Zrt. részvételével valósul meg. A rendezvény célja, hogy a kisvállalkozások versenyképességének növelése érdekében az ágazat gazdálkodására leginkább ható szereplők, valamint az adóhatóság szakemberei javaslatokat fogalmazzanak meg egymás felé annak érdekében, hogy a kisvállalati vezetők adótudatossága javuljon, illetve a jogalkotó is észszerű követelményeket fogalmazzon meg.

Tekintettel arra, hogy a Saldo Zrt. már több mint 60 éve elkötelezett a kis- és középvállalkozások hiteles tájékoztatása és adótudatosságának növelése érdekében, minden olyan rendezvényt támogat, amely ennek jegyében jön létre.

Amennyiben ingyenesen szeretne részt venni június 12-én a Kisvállalkozások Országos online Adószakmai konferenciáján, keressen bennünket a tanacsadas@saldo.hu e-mail címen.

Saldo szakértő
Saldo szakértő

Ne maradjon le a változásokról!
Íratkozzon fel hírlevelünkre!